Masaža

Relaks masaža

Relaks masaža je izuzetno prijatna masaža koja ima uticaj na ceo organizam. Ovom masažom dolazi do oslobađanja napetosti, kao i do poboljšanja cirkulacije. Pokreti relaks masaže su spori, dugi a široki koji ovu masažu čine veoma prijatnom.

Sportska masaža

Sportska masaža se najviše preporučuje kako profesionalnim sportistima, tako i rekreativcima kojima je telo izloženo većim naporima. Cilj ove masaže je da se što brže i efikasnije otklone sve štetne i neželjene posledice koje nastaju usled većeg napora. Tehnikom sportske masaže dolazi do zagrevanja i omekšavanja tkiva, ravnanja mišićnih vlakana i izbacivanja mlečne kiseline iz mišića.

Terapeutska masaža

Terapeutska masaža se primenjuje u cilju u uklanjanja bola i napetosti mišića u određenom delu tela. Nakon opuštanja muskulature, terapeut se fokusira na problematične regije ( uglavnom su to ramena, vrat i leđa). Preporučuje se svim osobama kod kojih postoji osećaj bola ili napetosti određenog segmenta.

Antistres masaža

Antistres masaža predstavlja kombinaciju relaks i terapeutske masaže, za koju se koriste posebna aromatična ulja koja doprinose dodatnom opuštanju. Terapeut se u ovoj masaži fokusira na mesta gde se stres najčešće lokalizuje kao što su vrat, ramena, leđa, glava, dlanovi i stopala, u cilju otklanjanja stresa i napetosti u mišićima.

Masaža stopala

Masaža stopala je masaža sa posebnim uživanjem, s obzirom na to da se na stopalima nalaze tačke koje odgovaraju svim organima i žlezdama u našem organizmu, kao i mnogobrojni nervni završeci. Ovom masažom postižemo relaksaciju, detoksikaciju i stimulaciju celog tela, kao i uklanjanje različitih tegoba i blokada koje sprečavaju normalno funkcionisanje našeg organizma.

Masaža lica, vrata i dekoltea

Posle napornog dana pružite sebi uživanje koje će Vas opustiti i relaksirati. Osim što će Vas osloboditi stresa, glavobolje i napetosti, ova masaža poboljšava cirkulaciju lica, glave, vrata i ramena.

Anticelulit masaža

Celulit je jedan od najglavnijih estetskih problema koji uglavnom pogađa žene. U borbi protiv celulita posle promene navika u ishrani i povećanju fizičke aktivnosti kao odličan dodatak se pokazala masaža vezivnog tkiva. Masaža se započinje blagom masažom stomaka (drenažom stomaka) i nakon toga se radi masaža nogu (butine i potkolenice) gde su pokreti snažniji i energičniji. Masaža ne sme da ostavlja ni modrice ni podlive, pritisak doziramo tako da se oseća „prijatna“ bol, a ne oštra i jaka bol. Uz masažu se savetuje uzdržavanje od grickalica, sokova, ali i povećan unos tečnosti (vode, čajeva). Jedini pristup koji daje rezultate je sveobuhvatan pristup.