Mikroiglični radiotalasni lifting kože lica i tela (iFrax)

Mikroiglični radiotalasni lifting kože lica i tela (iFrax)

Današnji tempo i stil zivota, stres, nepravilna ishrana, pušenje, zagađenje iz okoline i starenje ostavljaju tragove na koži u vidu bora, sitnih i dubokih, oslabljenog tonusa, opuštene kože. Pod uticajem navedenih faktora a i s godinama dolazi do postepene redukcije kolagena i hijaluronske kiseline u koži. Time koža gubi na debljini i elastičnosti.

Estetik centar Dr VAIS nudi mogućnost primene najsavremenijih medicinskih procedura podmlađivanja kože lica kao vid usporavanja procesa starenja kože.

Jedan od takvih tretmana kojim se naš centar može pohvaliti jeste tretman frakcionisanim radiotalasima u kombinaciji sa mezoterapijom ili kako je u svetu popularno "Vampire Dracula Facelift".

iFRAX, je na liderskoj poziciji na estetsko-medicinskom tržištu. Kao najnoviji i najnapredniji aparat na našim prostorima u rukama lekara Dr VAIS centra omogućava visok učinak u kratkom vremenskom periodu.

iFRAX aparat kombinuje učinak dermastampa i radiotalasne energije. Dermastamp - mikroiglice ulaze pod pravim uglom, povređuju kolagen pri strogo kontrolisanim uslovima i izlaze iz kože bez oštećenja epidermisa, dolazi do regeneracije i de novo sinteze kolagena i elastina, a radiotalasna energija - bipolarna, neablativna energija se preko mikroiglica direktno aplikuje u dermis, prilikom prolaska kroz epidermis nema oštećenja površinskog sloja kože, dolazi do zagrevanja kolagena i ubrzavanja lokalnog metabolizma.

Sam tretman pruža mogućnost individualnog prilagođavanja svakom pacijentu i na taj način obezbeđuje maksimalnu učinkovitost. U zavisnosti od regije koju tretiramo, moguće je digitalno menjati dubinu prodiranja iglica u tkivo.

Indikacije su brojne: bore, površinske i duboke, proširene pore, zatezanje kože, uklanjanje ožiljaka od akni, izbeljivanje, vraćanje tonusa, fotooštećenja, strije.

Prednosti iFRAX tretmana: direktna aplikacija radiotalasa u dermis, praktično bez opasnosti od opekotina i hiperpigmentacija, očuvanje epidermisa omogućava kombinaciju ovog tretmana sa drugim neinvazivnim i nehirurškim procedurama.

Savetuje se jedan tretman na tri do šest nedelja, u seriji od pet tretmana

Prvi rezultati su vidljivi odmah nakon završetka, zbog intezivne produkcije faktora rasta i kontrakcije kolagena, a dugotrajno remodelovanje i sinteza elastina i kolagena se dešava kroz mesec dana

Ovakav tretman je moguć u svega nekoliko evropskih centara, a Estetik centar Dr VAIS se moze pohvaliti da je jedan od njih.