Kozmetološki tretmani

Hvala Vam na ukazanom poverenju, budite sigurni da se obraćate timu koji najuspešnije rešava probleme koji se javljaju na koži.

U našim centrima protokol je sledeći:

1. Pregled
  • Prvi korak ka savršenom tenu je pregled kojim lekar pod uvećanjem od 65-650 puta pod usmerenom polarizovanom svetlošću sagleda kožu i do par milimetara u dubinu, ocenjuje stanje, tip, relativnu debljinu kože... Na pregledu će lekar u odnosu na Vašu dijagnozu, stanje kože preporučiti kako kućnu terapiju tako i terapiju koja se sprovodi u našem centru.
2. Dijagnostički tretman
  • Sveobuhvatni tretman lica/dekoltea/leđa/glutealne regije koji osim higijensko-stimulativnog dela ima ulogu produženog pregleda, gde se terapeut i lekar upoznaju sa odgovorom Vaše kože. Osim površinskog čišćenja lica, ozoniranja, dubinskog čišćenja i maske, naš tretman sadrži i niz fizikalnih procedura koje su propisane od strane lekara prilikom pregleda.

    Nakon ovog tretmana najčešće možemo raditi neki tretman za rejuvenaciju kože tipa mezoterapija ili iFrax tretman uz upotrebu hijaluronsko-vitaminskih koktela, koktela sa stem ćelijama, blic tretmane, stimulativne tretmane, redovne higijenske tretmane...
3. Kućna terapija
  • U pauzi između dva higijenska ili stimulativna tretmana pacijent kod kuće primenjuje lokalnu na pregledu prepisanu terapiju.
4. Kontrola
  • Kroz redovne kontrole naši lekari prate stanje i napredak.