Д.Р. Гилберт и кај нас во Македонија,а
Др ВАИС секогаш присутни на семинарите за усвојување нови вештини и знаења во комуникацијата.

      54436431 2262972210451548 8142926237057155072 o   53713848 2262972280451541 4098631713695989760 n

FaLang translation system by Faboba