Kapilarne proteze su proizvod novijeg datuma na medicinskom tržištu. Proteze su protetičke metode za rešavanje problema gubitka kose. Dugogodišnja saradnja Dr VAIS centra i NJ Creation Paris omogućila je da i na našem tržištu bude dostupan veliki izbor kapilarnih proteza i to kako od sintetičkih vlakana, koja su nežna, svilenkasta i neverovatno podsećaju na prirodnu kosu, tako i od najkvalitetnijih ljudskih vlakana, kao što su Indijska i Evropska koja su najtraženija i najkvalitetnija na svetskom tržištu.

Pored vrste dlake klijent može da izabere i samu bazu proteze. Baza predstavlja unutrašnjost proteze koja je u kontaktu sa glavom. Ona je hipoalergična i ne remeti normalnu funkciju znojnih i lojnih žlezdi ( za razliku od perika ). Isti model može biti na različitim bazama u zavisnosti od klijentovih potreba tj. od stepena proređenosti kose. Postoje 4 baze.

Baza 1 je namenjena klijentima koji nemaju izražen problem opadanja kose, već samo žele da promene svoj imidž.
Baza 2 je za one koji imaju tanku vlas ili je kosa blago proređena.
Baza 3 je prilagođena klijentima koji imaju parcijalni gubitak kose, privremenog ili trajnog karaktera, koji je najčešće ograničen na temeni deo.
Baza 4 idealna je za vrlo izraženu alopeciju, naročito totalnu alopeciju kao i za onkološke pacijente. Temeni deo proteze prekriven je mikrokožom, dok je na zadnjem delu meki til. Cela baza je prekrivena ručno implatiranim vlasima, i to jedna po jedna vlas u impantu, tako da čak i u najkrupnijem planu deluje kao da dlaka raste iz kože glave.

Patentirani anti-glis i comfort wear concept omogućuju ( bez dodatka lepka ili nekih drugih dodataka ) klijentima komfor pri nošenju bez osećaja kompresije i neželjenog znojenja zahvaljujući mikroperforiranoj membrani koja je intagrisana za njega. Klijenti osećaju sigurnost prilikom obavljanja svih dnevnih aktivnost, bez brige da će doći do pomeranja proteze.

Svim klijentima koji žele diskreciju katalog najnovijih modela kapilarnih proteza kao i veliki broj proteza, volumatora i turbana dostupni su u našim show room prostorijama u Beogradu, Nišu i Skoplju.

 

     

Untitled design

 

FaLang translation system by Faboba