EMBRIONI RICCI DI MARE - Embrioni morskih ježeva

embrioni ricci di mareAmpule i šampon na bazi gonadotropnog ekstrakta morskih ježeva i račića imaju prevashodno snažno regenerativno dejstvo na folikul dlake delujući na taj način protiv peruti i opadanja kose. Ovaj embrionalni ekstrakt sa snažnim bioaktivnim dejstvom i na kožu glave (kapilicijuma), dolazi iz morskih dubina, ekološki najčistijih sfera pa je i njegova primena u lečenju mnogih oboljenja hipersenzibilne kože kosmatog dela glave trenutno hit u svetu. U istočnim zemljama (Japan, Kina i td.) ovaj okrepljujući i energetski ekstrakt poznat je kao jedna vrsta kavijara i koristi se zbog svog izuzetnog regenerativnog i revitalizirajućeg dejstva u lečenju mnogih bolesti kože (rane, bubuljice, kraste, za brzo umirenje i zaceljivanje iritiacija i oštećenja, i td.).

PAPA REALE - Matična mleč sa dodatkom žen-šena i papaje

papa realeMatična mleč zajedno sa žen-šenom omogućava regenerativni tretman pomažući kod opadanja kose jer deluje na srž dlake i štiti germinativnu papilu od starenja. Dalje izvanredan efekat na konzistenciju i opšti izgled vlasišta dovodeći u normalizaciju hipersekreciju lojnih žlezda i na taj način stvara bolje uslove za stabljiku dlake. Papa Reale svojim dejstvom na normalizaciju sebacealne sekrecije štiti telo i daje mekoću i nežnost dlaci, a zahvaljujući i prisustvu keratina i glicerina postojeća frizura zadržava duže svoj oblik. Ekstrakt papaje štiti od slobodnih radikala koji su glavni uzročnici starenja kože.

PLACENTA - Placenta

placentaAmpule i šampon vegetalne placente dobijene iz biostimulativnih klica sadrže biljni placentarni protein koji ima snažno revitalizaciono dejstvo izazivajući ćelijsku aktivaciju na nivou folikula dlake i kožnog tkiva. Osim toga ovaj ekstrakt placente u hidroglicerinskom rastvoru oslobođen estrogena i gestagena ima i seboregulaciono dejstvo pa se zato najčešće koristi kod opadanja kose izazvanog prekomernim lučenjem lojnih žlezdi (seboreja) sa pojavom peruti. Prisustvo keratina i glicerina omogućuju da kosa duže zadrži željeni oblik tj. frizuru.

FaLang translation system by Faboba