Revolucionarni pristup u kamuflažnom rešavanju problema proređene kose!

Jednostavna primena SMH vlakana, koja se pod dejstvom elektrostatičkog naboja lepe za vlas poput malih iglica na grančici jele i fiksacija rastvorom sa HINOKITIOL-om koji stimuliše ponovni rast kose, omogućava neverovatno prirodni izgled "guste" kose.

 

                     PRE                                        POSLE

Pre i posle SMH          supermillion hair

 

Fiksator neutrališe elektrostatički naboj, istovremeno drži čvrsto SMH vlakna uz vlas kose čineći ih otpornim na vetar, kišu itd.

smh15      smh25smhmist

 

SMH je dermatološki ispitan i ne izaziva alergijske reakcije. Vlakna ne oštećuju strukturu vaše kose niti iritiraju kožu kapilicijuma. To su jako fine arteficijalne vlasi, usitnjene na 0,3 - 0,5mm tako da su vlakna lagana, nežna, maksimalno prirodna i bezopasna čak i kada dođu u kontakt sa očima ili ustima (dovoljno je samo isprati ih vodom). SMH ne fleka i ne prlja. Ako ste prosipali SMH na vašu garderobu, samo je lagano istresite. SMH ima neograničen rok trajanja ako ga čuvate na tamnom i suvom mestu. Postoji u 11 različitih prirodnih boja kose: crna, tamno braon, svetlo braon, riđa, plava, seda i bela... (sigurno ćete pronaći onu koja odgovara Vama ili Vašim klijentima).

super million hair    

FaLang translation system by Faboba