Нова подобрена Lead Free Youthair формула, која не содржи олово ацетат.

Со секојдневна употреба, Lead Free Youthair постепено ја враќа седата коса до нејзиниот младешки изглед.

youthair

Неговата уникатна формула не содржи боја, пероксид или олово. Нема да ја оштети кожата, ниту пак ќе остави дамки на облеката.

Lead Free Youthair исто така е формулиран со своите посебни состојки да ги контролира и стилиризира влакната, па косата останува на своето место, без остри гелови или спрејови. За само неколку недели ќе ја видите и почувствувате разликата.

youthair pre i posle 2

YOUTHAIR е препарат за репигментација на косата, што постепено, се на природен начин, ја враќа бојата на косата за 7-14 дена. Не содржи олово ацетат, бои или хидроген пероксид, што го прави безопасен за здравјето. Благодарение на неговиот состав, односно присуството на сереное, ѓумбир, ретинол, витамин А и Ц, палмитат и балсам, YOUTHAIR може да го претставиме како производ кој ја храни косата, но, исто така, ја враќа и природната боја.

youthair pre i posle 1

Зошто е подобро од другите препарати? - Затоа што:
- Не содржи олово ацетат !!!!!!!!!!
- Не содржи бои !!!!!!!!!!
- Не содржи пероксид !!!!!!!!!!

За природна репигментација косата!

Содржи:
- Сереноа
- Ѓумбир
- Ретинол
- Палмитат
- Витамини Е и Ц
- Природни материи кои го подобруваат квалитетот на косата
- Кондиционери што го подобруваат сјајот и мекоста на косата

FaLang translation system by Faboba