Nakon tri decenije iskustva, možemo sa sigurnošću reći da je higijenski tretman lica baza uspešne terapije akni, rozacee, seboroičnog dermatitisa i drugih oboljenja kože lica. Takođe se ne može zamisliti ni sprovođenje savremenih tehnika podmlađivanja bez prethodnog „čišćenja“ lica. Higijenski tretman lica u Dr VAIS centrima itekako prevazilazi puko istiskivanje mitisera.

Osim površinskog čišćenja lica, ozoniranja, dubinskog čišćenja i maske, naš tretman sadrži i niz fizikalnih procedura koje su propisane od strane lekara prilikom pregleda. Visoko kvalifikovani terapeuti, medicinske sestre, sprovode higijenske tretmane uz eventualni nadzor i konsultacije sa ordinirajućim lekarom.

Ultrazvučni piling će se uključiti kao površinsko čišćenje lica, kod kože sklone pojavi sitnih lipocisti, dubokih komedona...

Nakon dubinskog čišćenja, u zavisnosti od stanja kože, može se primeniti sonoforeza-ultrazvučna aplikacija medikamenata ili kozmetike, ili mezoporacija (aplikacija pomenutih supstanci uz pomoć naizmeničnih struja). Ovim se koža dubisnki tretira. Nakon maske tretman se može nastaviti uključivanjem lasera ili LED lampe, oksigenoterpije, takože u zavisnosti od toga da li želimo smiriti inflamatorni proces ili reakciju na tretman, ili podstaći regenerativne procese.

Higijenski tretman lica traje između 90 i 120 minuta u zavisnosti od stanja kože.

 

higijenski tretman

Onkološke bolesti su u ekspanziji godinama unazad i nažalost, predstavljaju ozbiljan dijagnostički i terapijski problem. Pristup pacijentu i razumevanje psihičkog aspekta novoobolelog imaju veliki značaj u celokupnom efektu terapije.

Posledica agresivne ali neophodne zračne i hemioterapije često je gubitak kose. Iako potpuno bezopasna, ovo je posledica sa najtežim psihičkim posledicama. Pacijenti stiču utisak bolovanja od smrtne onkološke bolesti i javlja se anksiznost, depresija, ali i razne vrste socijalnih fobija. Gubitak kose kao simbola lepote i mladosti, dovodi do gubitka samopoštovanja i samopouzdanja u periodu koji je inače traumatičan za bolesnika.

Kapilarne proteze su proizvodi novijeg datuma na medicinskom tržištu i spadaju u protetičke metode za rešavanje problema gubitka kose. Mogu biti od prirodne kose ili sintetičkih vlakana koja su blaga, svilenkasta i nežna i neverovatno podsećaju na prirodnu kosu kako na pogled, tako i na dodir. Unutrašnjost proteze koja je u kontaktu sa glavom predstavlja bazu. Baza proteze je dermatološki testirana i omogućava normalne fiziološke procese kože (sprečava pojavu iritacija i alergija).

 

Perruque Synthetique Longue Tatiana NJ CREATION NJ Tatia  model1

 

 

 

51lwU0Y0YKL    NJ CREATION NJ Creation Flora Currant Wig 863747235

 

swhowroom 02

 

ZNATE LI ZAŠTO KOSA SEDI?

MI IMAMO REŠENJE!

Matične stanice u folikulima sa godinama počinju proizvoditi sve manje pigmenta zaduženog za boju kose. U vlasima se stvara vodonik-peroksid i prirodno je izbeljuje. Neko počinje gubiti boju već u dvadesetima dok neki srećnici za čitavog života ne osede. Glavni krivac za ovaj problem je naravno genetika.


Poremećaj štitne žlezde i seda kosa su takođe potencijalno povezani. Nedostatak ili višak joda će se negativno odraziti i na stanje vašeg vlasišta. A jedan od razloga za gubitak boje je i neadekvatna ishrana.

Nedostatak cinka, gvožda, bakra, i vitamina B, C i E nepovoljno utiče na metaboličke procese u vlasima. Oslabljena, nestabilna struktura dlake više ne funkcioniše pravilno,a jedna od posledica je i nastanak sedih vlasi. Zato se potrudite da vam ishrana bude što kompletnija.

 

Youthair ACA

 

Niš je dobio prvi festival dokumentarno muzičkog filma “City Fest”. Dr VAIS je kao i uvek podržao događaj sa velikim zadovoljstvom :-)

Grad na Nišavi dobio je još jedan filmski festival

Prvi City fest, festival dokumentarno-muzičkog filma, održao se u niškom Amfiteatru na keju. Publika je imala priliku da vidi dokumentarna ostvarenja o domaćim i svetskim muzičarima i glumcima. Festival je otvorio „Moj život je mjuzikl“, film o Nišliji, glumcu Desimiru Stanojeviću Desku, koji je iste večeri održao i koncert u Amfiteatru. City fest je organizovan u okviru Dana mladih u Nišu, koji se obeležava 1. septembra. Ulaz je bio besplatan i otvoren za sve.

Posle projekcija filmova publika je mogla da prati i muzički program.
Festival su organizovali Kancelarija za mlade Niša, Opština Medijana i City Marketing Centar.

40602458 1992264937700779 3726959348572749824 n   40610538 2103265029717590 5119940800284721152 n

 

40589360 315467205882672 3148733012523352064 n   40638067 2184648278441374 4406036924096053248 n

Tri decenije Dr VAIS tim “raste” kako brojem saradnika tako i znanjem. Tri decenije učimo, menjamo se, usavršavamo, ali ono što se nije promenilo su naša vizija i naša misija. Naši napori su usmereni ne samo ka lečenju, već i preventivi i očuvanju zdravlja stopala, kože lica i tela, kao i unapređenju i očivanju zdravlja kose. Pre 3 decenije postavili smo sebi 3 cilja:

· ZDRAVA KOŽA STOPALA I NOKTI ZA SVE
· ZDRAVA GUSTA KOSA ZA SVE
· ZDRAVA I BLISTAVA KOŽA ZA SVE

 

11220794 921296371285812 266271173294950709 n   

 

Pri ispunjavanju naše misije uvek se vodimo sledećim vrednostima:

Posvećenost klijentu!
Zdravlje ima neprocenjivu vrednost. Kada je svakodnevni životni ritam ugrožen i izmenjen najmanjim bolnim stanjem tada je posebno bitno da nam neko posveti pažnju i pruži najsavremeniju i adekvatnu negu. Profesionalni moto svakog člana Dr VAIS tima je „Što brže i što bezbolnije pomoći pacijentu i poboljšati kvalitet njegovog života.“

Uzajamno poverenje!
Dr VAIS tim na prvo mesto stavlja potrebe pacijenata što uz neograničenu ljubav prema poslu kojim se bavimo često dovodi do toga da klijenti postanu naši prijatelji. Prijatna atmosfera, individualni, sveobuhvatni pristup pacijentima i iskrena briga omogućava našim pacijentima da neprijatne trenutke savladaju što bezbrižnije. Na taj način stvaramo snažan lanac uzajamnog poverenja sa našim pacijentima.

Stalno usavršavanje!
Dr VAIS tim čine lekari i zdravstveni radnici kojima ljubav prema poslu nameće tempo konstantnog usavršavanja kako učestvovanjem na akreditovanim kongresima tako i praćenjem najsavremenijih trendova u oblastima medicine kojima se bavimo.

TRI DECENIJE POSTOJIMO ZBOG I RADI VAS. HVALA NA BEZREZERVNOM POVERENJU! SVAKODNEVNO SE TRUDIMO DA GA OPRAVDAMO :-)

www.drvais.rs

FaLang translation system by Faboba