Едукација и тренинг на нашите специјалисти во ''Full face Lifting (Botox Dermal Fillers and PDO Threads)'' со Др. Rajat Bhandari во организација на Интернационалната Академија за Естетски тренинг, Шведска
Др. Vesna Ignjatovic Др.Aneta Kajstorovska

47354678 2027882543998767 6600048652893290496 o   46491897 2091456797603091 83047015189053440 n

 

46625852 2091449100937194 5025650282269245440 n    46501352 2091457064269731 7721476485168496640 n

 

46496226 2091456910936413 2478700921593266176 n    47120424 2027878947332460 7809489393084792832 n

 

47381923 2027877340665954 31302846934679552 n

FaLang translation system by Faboba