Health,Fitness & Wellness Expo е најголемиот интегриран Total Health настан наменет да промовира здрав животен стил. Четврта година по ред, HFW Expo ги обедини безмалку сите здравствени, велнес, и фитнес практитки кои ги познаваме. Бевме дел од над 170 уникатни изложувачи и учесници на настанот кои го препознаваат неговиот квалитет. Пристапот и фокусот на HFW Expo е уникатен- поврзување на сите елементи на едно место за секој да може да го одбере она сто најмногу му одговара!

Shtandovi 16  Graphic1

 

2358798   215423757

 

Здрава храна и исхрана, нутриционизам, фитнес и спорт, додатоци на исхрана, програми за целосен велнес, спортски и медицински помагала, терапевтска масажа, и физикална терапија, нега и козметика, медицински центар, центри за убавина и велнес, фармацевтски куќи, алтернативна медицина и многу други дејности...

FaLang translation system by Faboba