Присуство на Др ВАИС на трибина за зголемување на бројот на жени на одлучувачки позиции во управни и надзорни одбори во приватните компании во Република Македонија.

 

MAKEDONIJA        MAKEDONIJA 1

FaLang translation system by Faboba