Dr VAIS tim je posetio 50. jubilarno izdanje COSMOPROF WORLDWIDE-a, najveće svetske međunarodne zajednice lepote koja okuplja poznate kompanije iz frizerske i kozmetičke profesije, industrije parfema, salona lepote, industriju pakovanja, beauty proizvoda kao i SPA industriju. COSMOPROF, Bolonja je jedan od vodećih događaja širom sveta iz sektora za profesionalnu lepotu, međunarodnu platformu za kozmetiku i wellness industriju. Posetioci sajma su se mogli upoznati sa najnovijim svetskim trendovima, novim proizvodima, najsavremenijom opremom za frizere, beauty salone, spa i wellness centrima i najnovijim dostignućima i tehnikama masaže.

Upoznali smo se sa inovacijama u savremenoj terapiji problema kože i kose. Kompanija Caragen iza koje stoji tim naučnika i višegodišnje iskustvo, plasirala je sofisticiranu liniju, inovativnih aktivnih sastojaka: biomimetičkih peptida, matičnih ćelija, faktora rasta... Ovo će u velikoj meri doprineti uspešnosti u borbi sa opadanjem kose i oplemeniti tretmane stimulacije rasta kose, pre svega samu mezoterpiju. Ovaj svetski lider u proizvodnji faktora rasta i biomimetičkih peptida sada je lansirao jedinstveni proizvod - filer za kosu, koji stimuliše rast novih dlaka i vrši potpunu rekonstrukciju skalpa u protokolu koji traje 2 meseca.

Sreli smo se i sa predstavnicima Ruan co.ltd. korporacije, koja se bavi proučavanjem kose, jednim od najvažnijih aspekata lepote od svog osnivanja 1986.godine. Njihove laboratorije su uspele da lansiraju i godinama održe SMH proizvod, koji za samo 10 sekundi kosi daje potpuno prirodan efekat gustine i volumena, i samim tim milionima korisnika širom sveta vrati samopouzdanje.

Posetioci sajma su se mogli upoznati sa najnovijim svetskim trendovima, novim proizvodima, najsavremenijom opremom za frizere, beauty salone, spa i wellness centrima i najnovijim dostignućima i tehnikama masaže.

1

 

FaLang translation system by Faboba