Др ВАИС заедно со Амбасадата на Република Србија земаа учество на Меѓународниот хуманитарен БАЗАР одржан овој викенд. Собраните парични средства се наменети за дечињата од ромската заедница, односно од Центарот за деца од улица во Шуто Oризари.

 

 

 

13335594 1039028849512563 1020465853055345828 n13339597 1039028902845891 310919019435199359 n13335770 1039029052845876 7521468259856956142 n13393944 1039028822845899 35105066832756796 n13315732 1039029036179211 7256172109578909371 n13510973 1050307121718069 1887326682045445594 n

FaLang translation system by Faboba