01 - 04.06 2017. godine u hotelu Mediteran u Bečićima, održan je drugi antiejdžing kongres, u organizaciji Udruženja dermatovenerologa Crne Gore. Na kongresu su učestvovali internacionalni predavači koji su prezentovali radove iz svoje prakse na polju estetske medicine.

Predavanja o upotrebi botulin toksina u estetskoj medicini, podmlađivanju šake i peroorbitalne regije filerima, kao i predavanja o značaju holističkog pristupa pacijentu u proceni intenziteta estetskih korekcija, privukla su veliki broj slušalaca.

 

Prezentovani su i radovi o uvek aktuelnim tehnikama i prednostima sklerozacije u rešavanju proširenih vena. Usledila su predavanja vezana za upotrebu filera na različitim regijama lica i tela, kao i tehnike aplikacije istih. Brojni predstavnici farmaceutskih kuća prezentovali su najnovije kozmetičke preparate za zaštitu kože od Sunca. Internacionalni instruktori su na radionicama, prezentovali tehnike aplikacija inovativnih formulacija hijaluronske kiseline i njihove praktične primene, uživo na modelima.

Dr Aneta Kajstorovska, je, ispred Dr VAIS centra prezentovala rad i iskustvo sa protezama za nokte, kao inovativnu metodu za korekciju svih oblika deformiteta nokatnih ploča. Predavanje je izazvalo veliko interesovanje i pažnju svih prisutnih.

 

1             2

FaLang translation system by Faboba