Дека Dr VAIS се грижи за вашите стопала и тоа дека во нашите центри (Белград,Ниш и Скопје) по медицинската обработка на оболениот нокт недостатокот можете да го надокнадите со моделирање на ноктот со помош на специјални протетики маси кои имаат атимикотично и антибиотско дејство и се нанесуваат на ноктот или директно на кожата а потоа се дејствува со УВ зрачење со апарат кој врши полимеризација на гелот и со тоа ја зајакнува врската меѓу кератинот на природиот гел и надоградениот нокт. По тоа полимеризираниот гел се полира и декорира.

protetika nokta

 

FaLang translation system by Faboba