Нашите лидерки во работилница за развивање на претприемачки вештини:

-Во бизнисот не постои среќа, среќата е изговор на неуспешните за сметка на успешните-

 

22104393 1557342477681195 1916570642543324024 o    22219917 1557342691014507 4774762067794283187 o

 

22195223 1557342857681157 7553887865741821138 n     22179752 1557343117681131 7170691936560870654 o

FaLang translation system by Faboba